Pizzacatering Veenendaal

Ben je op zoek naar een originele en lekkere catering? Probeer dan eens Pizzacatering! Laat je gasten genieten van een lekkere verse pizza op je feestje of evenement of laat ze genieten van een van de vele andere Italiaanse gerechten die wij bieden. Een leuk en origineel idee en een keer wat anders dan standaard catering. De keuze is reuze en Pizzacatering Veenendaal heeft voor ieder wat wils. Lees snel meer en ontdek alle mogelijkheden bij Pizzacatering Veenendaal.

Een unieke cateringservice: pizzacatering

Pizzacatering is een cateringservice, maar dan alleen met pizza's. Een leuke manier om gasten te voorzien van lekker eten op je bruiloft, verjaardagsfeest of evenement. Naast pizza's kun je er ook voor kiezen om salades, foodcorners of een geheel Italiaans buffet te laten verzorgen. Met pizzacatering Veenendaal komen je gasten niks tekort en heb je een onbezorgde dag.

De voordelen van pizzacatering

Onze gepassioneerde medewerkers zorgen voor een unieke ervaring op je verjaardag, bruiloft ef evenement. Pizzacatering Veenendaal bakt de pizza's vers bij je op locatie. Heerlijke pizza's die uitsluitend zijn gemaakt met verse ingrediënten en dat proef je! Naast pizza's hebben we ook heel veel andere hapjes en drankjes die wij kunnen verzorgen. Pizza Catering Nederland is onderdeel van Catering Groep Nederland, een cateraar die al jarenlange ervaring heeft op het gebied van eten, drinken en evenementen. Door onze centrale ligging in Veenendaal kunnen wij onze klanten snel bedienen door heel Nederland. Tevens zijn vanaf 50 personen de kok, de barkeeper en het transport kosteloos. De klant staat bij ons centraal en samen met jou organiseren wij graag het perfecte feestje, zodat jij zorgeloos kunt genieten en tijd hebt voor je gasten.

Voor particulieren en bedrijven

Naast pakketten voor particulieren hebben wij ook uitstekende pakketten voor bedrijven. Heb je binnenkort een bedrijfsfeest, vergadering, beurs of jubileum? Dan kan Pizzacatering Veenendaal een echte eye-catcher zijn voor je publiek. Een luchtige en informale manier om een zakelijke meeting of dag af te sluiten en na te praten onder het genot van een pizza. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Pizacatering in Veenendaal

Heb je binnenkort wat te vieren als bedrijf of particulier? Laat je zorgen dan uit handen nemen door Catering Groep Nederland. Naast pizzacatering kunnen wij ook een barbecue of catering op maat organiseren. Bij ons is alles mogelijk en sta jij centraal! Onze medewerkers luisteren graag naar je wensen en behoeften om tot een perfect georganiseerde dag te komen. Neem hier vrijblijvend contact met ons op.