Pizzacatering inclusief kok

Pizzacatering inclusief kok

Geef je een feest en ben je op zoek naar goede catering? Pizzacatering levert uitstekende kwaliteit en staat garant voor verse producten en unieke, culinaire recepten! Onze kok komt gratis mee op locatie bij een bestelling vanaf 50 personen. De kok bakt op de locatie de pizzabodems af in de pizzaoven en serveert de pizza's aan de gasten. 

Al vanaf 25 personen

Bij ons bestel je al vanaf 25 personen. Vanaf 50 personen rekenen we geen kosten voor het transport en de kok!

Compleet verzorgd

Pizzacatering verzorgt graag de catering op jouw feest of evenement. Maar je kunt ook kiezen om ons de hele organsiatie te geven. Je kunt denken aan de volgende uitbreidingsmogelijkheden:

Drankenarrangement

Met ons drankenarrangement bied je je gasten twee uur lang een heerlijke frisse drank bij de pizza. Inclusief barkeeper, glazen, tapinstallatie en andere materialen.

Partyverhuur

Je huurt bij ons eenvoudig je partymaterialen om je feest compleet te maken. Te denken valt aan mooie tenten, handige statafels, stoelen en podia. Wel zo handig om alles op hetzelfde adres te regelen. 

Partymanager

Je huurt onze eventmanager in om je feest van begin tot eind te organiseren en verzorgen. Dat kan op eigen locatie of op een voor ons bekende locatie.

Offerte aanvragen?

Wil je direct een offerte aanvragen of wil je meer informatie? Maak hier de keuze!

Meer informatie

Offerte aanvragen