Pizza verjaardag

Een jaartje erbij is een goede reden voor een feestje. Verras je gasten met een heerlijke pizzacatering.

Pizzacatering

Pizzacatering.nl is specialist in het verzorgen van pizza catering. Ons concept is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. We kopen onze producten elke dag vers in en we spelen in op de actuele foodtrends.

Al vanaf 25 personen

Bij osn kun je al vanaf 25 personen pizzacatering bestellen. Vanaf 50 personen komt bovendien een kok mee op locatie en rekenen we geen transportkosten! 

Pakketten

Onze pizzapakketten bevatten smaakvolle en verse prodcuten. Voor elke budget en iedere smaak hebben we een pakket samengesteld. Met toppings, groenten, vlees, vis en kaas stel je naar eigen smaak je pizza samen. Voor de inhoud van onze pakketten, klik hier

Compleet verzorgd feest

Je kunt ervoor keizen om de organisatie van je pizzafeest op je verjaardag aan ons uit te besteden. Je maakt het feest compleet met onderstaande mogelijkheden.

Drankenarrangement

Maak je feest compleet met ons voordelige drankenarrangement. Dit pakket is inclusief barkeeper, glazen, tapinstallatie en schoonmaak. 

Partyverhuur

Je kunt bij ons partymaterialen huren. Denk aan tenten, banken, tafels en stoelen en podia. Wel zo makkelijk om alles op hetzelfde adres te regelen!

Partymanager

Als je bij ons een partymanager aanvraagt, ben je verzekerd van een pizzafeest dat van begin tot eind wordt verzorgd en begeleid. 

Offerte aanvragen?

Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen? Maak hier je keuze

Stel een vraag

Vraag een offerte aan