Pizzacatering inclusief kok

Geef je een feest? Voor een verjaardag, een bedrijfsfeest, een evenement op je sportclub of voor je bruiloft? Wil je het feest thuis geven of op locatie? Vanaf 25 personen kun je bij ons een pizzacatering boeken van hoogstaande kwaliteit. En dat niet alleen: onze specialiteit is het organiseren en verzorgen van een compleet feest. Boek nu je geheel verzorgde feest!

Pizzacatering inclusief kok

Wij helpen graag om van je feest een onvergetelijke ervaring te maken. Of je nu een tuinfeest of een feest op locatie organiseert. Wij leveren namelijk meer dan alleen pizza's en de ingrediënten. Bij ons kun je je pizza's door een professionele kok laten bereiden. Bij een bestelling vanaf 50 personen komt er gratis een kok mee op locatie, onder de 50 personen betaal je €37,50 euro per uur voor de kok. 

Professionele koks

Onze pizzapakketten zijn samengesteld door professionele koks. Zij zijn bekwaam in de nieuwste technieken, kennen de meest trendy ingrediënten en hebben passie voor koken. 

Pizzafeest pakketten

Je hebt de keuze uit diverse pakketten voor je pizzafeest. Voor elk budget en elk seizoen hebben we een pakket samengesteld. Bekijk hier de verschillende pakketten. Heb je liever iets anders? Neem dan gerust contact met ons op!

Compleet verzorgd pizzafeest geven

Boek je bij ons een compleet verzorgd pizzafeest, dan ontvang je:

  • Biologisch afbreekbare wegwerpborden, bestek en servetten
  • Of porseleinen borden en RVS-bestek tegen een meerprijs
  • Buffettafels en -rokken voor een mooie aankleding
  • Pizza-oven
  • Schoonmaak van deze materialen

Feest met gratis kok vanaf 50 personen

Vanaf 50 personen komt de kok gratis mee. Hij of zij begeleidt de pizzacatering en bakt professioneel de pizza's af. Wil je de organisatie van het complete evenement uit handen geven? Ook dat kan. Wij staan garant voor originele en succesvolle formules, kijk maar eens bij onze referenties.

Je pizzafeest uitbreiden

Je kunt kiezen voor een compleet verzorgd pizzafeest, maar je kunt een stap verder gaan. Wij kunnen ook je drankenarrangement, partymaterialen en een eventmanager verzorgen. Wil je genieten van extra comfort, dan boek je onderstaande extra's bij. Helemaal handig bij een bedrijfsfeest!

Drankenarrangement

Met een barkeeper, koelingen, tapinstallatie, een bar, glazen, bedieningsmaterialen, schoonmaakkosten en 2 uur onbeperkt dranken voor € 7,50 per persoon. Elk uur extra kost € 3,50 per persoon meer. Dan ben je al een heel eind op weg naar een compleet verzorgd feest.

Materialenverhuur

Je huurt bij ons je partytenten, tafels, stoelen of podia. Wel zo handig om alles op hetzelfde adres te regelen.

De eventmanager

Je huurt onze eventmanager in om je feest van begin tot eind te organiseren en verzorgen. Dat kan op eigen locatie of op een voor ons bekende locatie. 

Vraag een offerte aan!

Wil je meer weten of direct een offerte aanvragen? Maak hier een keuze.

Offerte aanvragen

Ik heb een vraag