Pizzacatering inclusief kok

Geef je een feest? Voor een verjaardag, een bedrijfsfeest, een evenement op je sportclub of voor je bruiloft? Wil je het feest thuis geven of op locatie? Vanaf 25 personen kun je bij ons een barbecue boeken van hoogstaande kwaliteit. En dat niet alleen: onze specialiteit is het organiseren en verzorgen van de complete feest. Boek nu je geheel verzorgde barbecue feest. 

Pizzacatering incusief kok

Wij helpen graag om van je feest een onvergetelijke ervaring te maken. Of je nu een bbq tinfeest, een bbq feest op locatie of een bbq feest thuis organiseert. Wij leveren namelijk meer dan alleen een barbecue en de ingredienten.

Professionele koks

Onze barbecuepakketten zijn samengesteld door professionele koks. Zij zijn bekwaam in de nieuwste grilltechnieken, kennen de meest trendy ingrediënten en hebben passie voor barbecueën. 

Barbecuefeest pakketten

Je hebt de keuze uit diverse pakketten voor je barbecuefeest. Voor elk budget en elk seizoen hebben we een pakket samengesteld. Bekijk hier de verschillende pakketten. Heb je liever iets anders? Neem dan gerust contact met ons op!

Compleet verzorgd bbq feest geven

Boek je bij ons een compleet verzorgde barbecue, dan ontvang je:

Biologisch afbreekbare wegwerpborden, bestek en servetten
Of porseleinen borden en RVS-bestek tegen een meerprijs
Buffettafels en -rokken voor een mooie aankleding
Gasbarbecue, gasfles, verbruik van gas en barbecuegereedschap
Schoonmaak van deze materialen

Bbq feest met gratis kok vanaf 50 personen

Vanaf 50 personen komt de kok gratis mee. Hij of zij begeleidt de complete barbecue en grillt professioneel het vlees. Wil je de organisatie van het complete evenement uit handen geven? Ook dat kan. Wij staan garant voor originele en succesvolle formules, kijk maar eens bij onze referenties.

Je barbecuefeest uitbreiden

Je kunt kiezen voor een compleet verzorgde barbecue, maar je kunt een stap verder gaan. Wij kunnen ook je drankenpakket, partymaterialen en een eventmanager verzorgen. Wil je genieten van extra comfort, dan boek je onderstaande extra's bij. Helemaal handig bij een barbecue bedrijfsfeest!

Drankenpakket

Met een barkeeper, koelingen, tapinstallaties, een bar, glazen, bedieningsmaterialen, schoonmaakkosten en 2 uur onbeperkt dranken voor €5,50 per persoon. Elk uur extra kost 2 uur per persoon meer. Dan ben je al een heel eind op weg naar een compleet verzorgd feest.

Materialenverhuur

Je huurt bij ons je partytenten, tafels, stoelen of podia. Wel zo handig om alles op hetzelfde adres te regelen.

De barbecuefeest eventmanager

Je huurt onze eventmanager in om je bbq feest van begin tot eind te organiseren en verzorgen. Dat kan op eigen locatie of op een voor ons bekende locatie. 

Vraag een offerte aan!

Wil je meer weten of direct een offerte aanvragen? Maak hier een keuze.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 

Pizza Catering Nederland

  • Al vanaf 25 personen kunt u bij ons terecht inclusief kok
  • Aankleding van jouw feest / partyverhuur is bij ons ook mogelijk
  • Keuze uit uitgebreid drankenassortiment
  • Standaard leveren we een professionele gasovens & gas incl. schoonmaak, buffetmaterialen, borden, bestek, servetten, buffettafels en buffetrokken.
  • Exclusief in Nederland: kosteloos een kok en gekoeld transport vanaf 50 personen!

Maak direct een afspraak

Ben jij geïnteresseerd om voor uw pizzacatering Pizza Catering Nederland in te zetten? Vraag dan online een offerte aan. Als je nog vragen hebt, kun je bellen naar: 0318-61 18 62.

Bel: 0318 - 61 18 62