Pizzapakket Italia

Pizzapakket Italia is ons pizzapakket waarbij je op elk moment kunt genieten van een heerlijke verzorgde pizzacatering. Een populair pizzapakket dat je zeker niet wilt missen.

Het pizzapakket bevat ambachtelijke verse pizzaproducten, rijkgevulde pasta's, salades en vers afgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en pesto. De pizza's worden afgebakken in een steenoven en daarna kun je ze beleggen met de lekkerste toppings, verse groenten en vlees of vis.

Elke dag vers

Elke dag kopen we vers in en zijn we ons bewust van de herkomst van de producten. Hierin hebben we oog voor seizoensgebonden en pure producten en spelen we in op de foodtrends.

Duurzaamheid

Onze pizzapakketten zijn standaard voorzien van wegwerpservies dat van suikerriet wordt gemaakt. Het servies is na gebruik 100% composteerbaar en zorgt hiermee weer voor voedingsstoffen voor planten en gewassen. Het suikerriet wegwerpservies is zeer stevig en hitte bestendig (zie ook duurzaamheid).

Drankenpakket

Maak je Italiaanse pizzabuffet compleet met ons drankenpakket. Al vanaf €6,50 p.p. excl. BTW genieten je gasten van een fris drankje bij de pizza's.