Pizzapakket Italia

Pizzapakket Italia is ons pizzapakket waarbij je op elk moment kunt genieten van een heerlijke verzorgde pizzacatering. Een populair pizzapakket dat je zeker niet wilt missen.

Het pizzapakket bevat ambachtelijke verse pizzaproducten, rijkgevulde pasta's en heerlijke salades. De pizzabodems mogen naar wens worden belegd met de lekkerste toppings, verse groenten en vlees of vis. De pizza's worden daarna gebakken in een pizzaoven. 

Proef de smaak van Italië en ervaar onze kennis en het enthousiasme om uw partij tot een complete beleving te maken. Vanaf 50 personen zijn de kok en het (gekoelde) transport kosteloos.

Elke dag vers

Elke dag kopen we vers in en zijn we ons bewust van de herkomst van de producten. Hierin hebben we oog voor seizoensgebonden en pure producten en spelen we in op de foodtrends.

Duurzaamheid

Onze pizzapakketten zijn standaard voorzien van biologisch afbreekbaar wegwerpservies dat van suikerriet wordt gemaakt. Het servies is na gebruik 100% composteerbaar en zorgt hiermee weer voor voedingsstoffen voor planten en gewassen. Het suikerriet wegwerpservies is zeer stevig en hitte bestendig (zie ook duurzaamheid).

Drankenarrangement

Maak je Italiaanse pizzabuffet compleet met ons drankenarrangement. Al vanaf € 9,50 p.p. excl. BTW genieten je gasten van een fris drankje bij de pizza's.

Meer informatie of direct bestellen?

Wil je meer informatie over pizzapakket Italia? Neem dan contact met ons op! Natuurlijk kun je ook direct het pakket bestellen, klik dan op onderstaande button!

Pakket Italia bestellen