Italiaans buffet

Je gasten meenemen in Mediterrane sferen? Dat kan met dit Italiaanse buffet!

Ervaar de culinaire smaken en smaakcombinaties uit Italië, door onze koks met zorg samengesteld. De basis van dit buffet is pasta, aangevuld met lekkere frisse salades en Italiaanse broden. 

Al vanaf 25 personen op locatie

Bij ons bestel je al vanaf 25 personen heerlijke Italiaanse buffetten. En vanaf 50 personen komt gratis een kok mee op locatie en rekenen we geen transportkosten. 

Compleet verzorgd Italiaans buffet

Je kunt ervoor kiezen om de catering bij ons te bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om ons het hele feest te laten organiseren en verzorgen. We zijn specialist in het verzorgen van complete feesten. Voor een compleet verzorgd feest kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Drankenpakket

Wil je je gasten laten genieten van een lekker drankje bij het Italiaanse buffet? Kies dan voor ons drankenpakket. Voor € 9,50 per persoon genieten je gasten twee uur van een drankje bij het buffet. Kijk hier voor meer informatie over ons drankenpakket.

Partyverhuur

De tweede stap naar een compleet verzorgd feest is partyverhuur. Bij ons huur je partymaterialen om je feest helemaal aan te kleden. Denk aan mooie tenten, statafels, podia, stoelen en Duitse bankensets. 

Partymanager

Als je onze partymanager inhuurt, ben je verzekerd van een perfectie organisatie en verzorging van je feest. Van begin tot eind verzorgt en begeleidt hij het feest. Vraag naar de mogelijkheden! 

Meer informatie over het Italiaans buffet?

Wil je meer informatie over ons Italiaans buffet? Dat kan! Neem dan contact met ons op! Natuurlijk kun je ook een offerte aanvragen middels onderstaande button.

Offerte