Italiaans buffet

Je gasten meenemen in Mediterrane sferen? Dat kan met dit Italiaanse buffet!

Italiaans pakket

Ervaar de culinaire smaken en smaakcombinaties uit Italië van onze koks, die dit buffet met kennis en zorg hebben samengesteld. De pakketten bevatten verse en seizoensgebonden producten. Wil je liever iets anders? Bespreek het met ons!

Al vanaf 25 personen

Bij ons bestel je al vanaf 25 personen heerlijke Italiaanse buffetten. En vanaf 50 personen komt gratis een kok mee op locatie en rekenen we geen transportkosten. 

Compleet verzorgd

Je kunt ervoor kiezen om de catering bij ons te bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om ons het hele feest te laten organiseren en verzorgen. We zijn specialist in het verzorgen van complete feesten. Voor een compleet verzorgd feest kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Drankenpakket

Wil je je gasten laten genieten van een lekker drankje bij het Italiaanse buffet? Kies dan voor ons drankenpakket. Voor €5, 50 per persoon genieten je gasten twee uur van een drankje bij het buffet. Kijk hier voor meer informatie over ons drankenpakket.

Partyverhuur

De tweede stap naar een compleet verzorgd feest is partyverhuur. Bij ons huur je partymaterialen om je feest helemaal aan te kleden. Denk aan mooie tenten, statafels, podia, stoelen en Duitse bankensets. 

Partymanager

Als je onze partymanager inhuurt, ben je verzekerd van een perfectie organisatie en verzorging van je feest. Van begin tot eind verzorgt en begeleidt hij het feest. Vraag naar de mogelijkheden! 

Offerte aanvragen

Ben je enthousiast over het Italiaans buffet en wil je een offerte aanvragen? Dat kan hier!