Foodcorners

Je gasten op een originele manier een buffet aanbieden? We creëren op diverse plekken uitgiftepunten (foodcorners) waar verschillende producten worden aangeboden, waaronder Flammkuchen.

We hebben de volgende corners:

  • De Burgercorner
  • De Kebabcorner
  • De Pizzacorner
  • Haringkar
  • De Saladebar
  • De Sweetbar
  • De Flammkuchen-corner

Flammkuchen

Flammkuchen is een heerlijk gerecht uit de Elzas, de Palts en Baden. Flammkuchen heeft een dunne bodem van brooddeeg die met crème fraîche en diverse gevarieerde toppings is belegd. Er zijn vele variaties van het originele recept, zowel wat betreft het deeg als het beleg. Tot de opkomst van de pizza in de jaren 60 was de Flammkuchen een gerecht dat vooral op het platteland werd bereid. Daar werd de Flammkuchen vaak gebruikt om de hitte van een houtgestookte oven te testen. Het gerecht ontleent zijn naam aan deze methode van bakken. 

Elke dag vers en duurzaam

Elke dag kopen we vers in en zijn we ons bewust van de herkomst van de producten. Hierin hebben we oog voor seizoensgebonden en pure producten en spelen we in op de foodtrends. Onze pakketten zijn standaard voorzien van wegwerpservies dat van suikerriet wordt gemaakt. Het servies is na gebruik 100% composteerbaar en zorgt hiermee weer voor voedingsstoffen voor planten en gewassen. Het suikerriet wegwerpservies is zeer stevig en hitte bestendig. 

Geniet en beleef!

Vanaf 50 personen komt er kosteloos een kok mee op locatie en rekenen we geen transportkosten. Ook alle benodigde materialen zijn bij de prijs inbegrepen.  Zo kun je zonder zorgen genieten van een culinaire beleving.