Leuke locatie

Ben je op zoek naar de ideale locatie voor je feest of event? Wij kunnen je een aantal aantrekkelijke locaties aanbieden. Variërend van eigentijds modern tot romantisch landelijk. Te denken aan een sfeervolle Orangerie, landelijke Schaapskooi, kerk of een industriële zaal, maar ook een voormalig radiotelegrafisch zendstation geheel aangepast naar een unieke high- impact evenementenlocatie.

Kromhouthal in AmsterdamDe Orangerie in Maarsbergen

Op eigen locatie

Op elke locatie kunnen we in catering voorzien. Catering Groep heeft een landelijk aanbod dus als je wenst dat we bij jou op locatie komen dan doen we dat met alle plezier. We kijken dan samen naar de faciliteiten die er al zijn en wat we nog kunnen toevoegen. Zo kunnen we op jouw locatie een fantastische smaakvolle beleving creëren.

Creëer jouw locatie

Waar ruimte is,  kan gecreëerd worden. Door middel van onze luxe partytenten kunnen we een locatie creëren. Dat kan variëren van een pagodetent voor een sfeervol familiefeest tot een luxe aluminiumframetent voor 500 gasten- voor een zakelijk event. Aankleding behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Partyverhuur

Je huurt bij ons de partymaterialen die je nodig hebt om je feest te organiseren. Denk aan mooie tenten klein en groot, statafels, banken, stoelen en podia. Ook de aankleding van de locatie en de partymaterialen nemen we graag van je over. 

Meer informatie of een offerte?

Wil je graag meer informatie of wil je direct een offerte aanvragen? Maak hier je keuze!

Meer informatie

Offerte aanvragen