Catering

Pizzacatering

Pizza Catering Nederland organiseert en verzorgt pizza catering al vanaf 25 personen. We bieden een totaalconcept en vanaf 50 personen komt kosteloos een kok mee op locatie en rekenen we geen transportkosten. 

Pizzapakketten

Proef de pure smaak van de producten die wij gebruiken. Onze koks hebben jarenlange ervaring in het samenstellen van culinaire en smaakvolle pakketten. De pizzabodem kun je naar eigen smaak belggen met toppings, groenten en vlees en/of vis. We hebben onze pakketten zo samengesteld dat er voor elke budget en voor iedere smaak een geschikt pakket is. Kijk hier voor onze pakketten. Wil je liever iets anders? Laat het ons weten!

Complete catering

Je kunt ervoor kiezen om de catering aan ons uit te besteden, je kunt ook een stap verder gaan en je catering uitbreiden met de volgende mogelijkheden:

Drankenpakket

Maak je pakket compleet met ons voordelige drankenpakket. Al voor €5,50 p.p. genieten je gasten van een lekker drankje bij de pizzacatering.

Partyverhuur

Bij ons huur je eenvoudig je partymaterialen die jij nodig hebt voor je feest of evenement! Denk aan tenten, podia, statafels, banken en stoelen. Zo ben je al een eind op weg naar een compleet feest!

Partymanager

Tot slot kun je bij ons een partymanager inhuren, die het hele feest begeleidt en verzorgt. Zo kun jij echt genieten van je eigen feest. 

Vraag hier je offerte aan

Wil je een offerte ontvangen of wil je nog wat meer informatie? Maak hier je keuze!

Vraag een offerte aan

Ik wil informatie