Bruiloft catering

Jullie gaan trouwen! En op de mooiste dag wil je je gasten goed verzorgen. Pizzacatering verzorgt jouw feest van begin tot eind. Bij ons kun je bestellen vanaf 25 personen en vanaf 50 personen komt er gratis een kok mee op locatie en rekenen we geen transportkosten!

Pizza pakketten

Onze koks hebben hun jarenlange ervaring en kennis samengebracht in smaakvolle pakketten. Voor elk budget en voor iedere smaak is een pakket samengesteld. Bekijk hier onze pakketten.  Wil je liever iets anders? Laat het ons weten!

Inclusief

De pakketten zijn standaard voorzien van hittebestendig wegwerpservies dat van suikerriet is gemaakt. Het servies is na gebruik 100% composteerbaar en zorgt hiermee weer voor voedingsstoffen voor planten en gewassen. Alle pakketprijzen zijn inclusief alle andere benodigde materialen en schoonmaak.

Compleet verzorgd feest

We nemen graag de complete organisatie en verzorging van je bruiloftsfeest voor onze rekening. Naast de catering kun je je feest compleet maken met de volgende mogelijkheden:

Drankenarrangement

Met een barkeeper, koelingen, tapinstallaties, een bar, glazen, bedieningsmaterialen, schoonmaakkosten en 2 uur onbeperkt dranken voor €6,50 per persoon. Elk uur extra kost 3 uur per persoon meer. Dan ben je al een heel eind op weg naar een compleet verzorgd feest.

Partyverhuur

Je huurt bij ons je partytenten, tafels, stoelen of podia. Wel zo handig om alles op hetzelfde adres te regelen.

Eventmanager

Je huurt onze eventmanager in om je bruiloft van begin tot eind te organiseren en verzorgen. Dat kan op eigen locatie of op een voor ons bekende locatie.